Afla daca ai depresie. O lista cu cele mai frecvente simptome ale depresiei explicate.

Simptomele depresiei

0 recenzii
Simptomele depresiei

In timp ce toata lumea se simte trist din cand in cand, depresia este un termen foarte diferit. Tulburarea depresiva va determina sa simtiti sentimente de tristete, singuratate sau o pierdere a interesului fata de lucrurile pe care le aveti. Cand aceste sentimente apar mai mult de doua saptamani, medicii pot diagnostica aceasta ca o tulburare depresiva majora. Aceste simptome sunt un semn ca trebuie sa solicitati ajutor profesional. Discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti simptome care pot indica depresie.

Simptome comune depresiei:
Simptomele depresiei pot varia. Ele se pot manifesta diferit de la o persoana la alta. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, simptomele depresiei afecteaza capacitatea lor de a efectua activitati zilnice, de a interactiona cu ceilalti, de a merge la serviciu sau de a merge la scoala. Daca suferiti de depresie, puteti identifica urmatoarele simptome:

Tristete
Cel mai frecvent simptom al depresiei este un sentiment de tristete sau goliciune care dureaza mai mult de doua saptamani. O persoana poate descrie acest simptom ca pe un sentiment de "deznadejde".

Inutilitate
Sentimentele permanente de lipsa de valoare, vinovatie sau neajutorare. Oamenii tind sa se concentreze asupra neajunsurilor personale sau a esecurilor din trecut. Ei se invinuiesc adesea cand viata lor nu merge asa cum ar dori. Adolescentii care sufera de depresie raporteaza de obicei sentimente de lipsa de valoare. Ei pot raporta sentimente gresite si incep sa evite interactiunile cu ceilalti.

Iritabilitate
Depresia poate provoca frustrare sau furie, chiar si asupra problemelor mici sau nesemnificative. Barbatii si femeile pot prezenta simptome de iritabilitate diferit unul fata de celalalt. Femeile adesea raporteaza senzatie de furie la un moment dat, apoi teama. Barbatii pot aparea agresivi datorita depresiei lor.

Oboseala
Persoanele cu depresie se confrunta deseori cu o lipsa de energie sau se simt obosite tot timpul. Sarcinile mici, cum ar fi dusul, pot parea ca necesita mai mult efort decat de obicei. S-ar putea sa va simtiti coplesiti si de simpla gandire a efortului de a iesi in aer liber.

Apatie
Persoanele care sufera de depresie isi pierd interesul in mod obisnuit sau nu mai gasesc placere in activitatile de care au beneficiat odata, inclusiv in ceea ce priveste sexul.

Anxietate
Anxietatea este un sentiment de pericol sau pericol iminent, chiar si atunci cand nu exista un motiv justificat. Depresia poate determina o persoana sa se simta nelinistita tot timpul.

Lipsa de concentrare
Persoanele care sufera de depresie pot avea o perioada dificila de reamintire, de mentinere a atentiei sau de luare a deciziilor. Oboseala, sentimentele de lipsa de valoare sau senzatia de "amorteala" pot transforma procesul de luare a deciziilor intr-un proces dificil de realizat.

Probleme cu somnul
Perioadele de somn se pot schimba ca urmare a depresiei. Este posibil ca cei depresivi sa nu fie capabili sa doarma sau sa adoarma. Se pot trezi in mijlocul noptii si le va fi foarte dificil sa adorma la loc.

Pofta excesiva de mancare sau pierderea apetitului
Depresia poate provoca adesea o lipsa de interes pentru alimente si pierdere in greutate. La alte persoane, depresia duce la supraalimentarea si cresterea in greutate. Acest lucru se datoreaza faptului ca o persoana se poate simti atat de frustrata incat foloseste mancarea ca pe un mijloc de a scapa de problemele.

Ganduri de sinucidere
Gandul la moarte este un semn serios care trebuie abordat imediat. Daca observati astfel de ganduri la o persoana apropiata, faceti imediat ceva in aceasta privinta, deoarece gandurile suicidare nu sunt niciodata emotii normale.


Daca suferiti de depresie, tratarea simptomelor nu este ceva ce puteti depasi cu usurinta. Tratarea depresiei poate necesita participarea la psihoterapie sau luarea de medicamente. Beneficiind de diagnostic si tratament adecvate, majoritatea persoanelor care sufera de depresie o pot depasi.


Schema de terapie cu produse naturiste
Produs NaturistDimineata-Pranz-SearaIndicatii
Polinesian Noni Liquid1-1-1Are efect imunostimulator si regleaza procesele interne ale organismului
Rhodiolin pentru depresie1-1-1Are in compozitie Rhodiola Rosea , planata care combate stresul

Pret total produse recomandate 397 RON

Explicatii Schema de terapie
1-1-1 reprezinta o tableta dimineata, 1 tableta la pranz, o tableta seara
Durata recomandata de terapie este de 3 luni consecutive daca nu se specifica separat
Schema recomandata pentru aceasta afectiune este compusa din toate produsele listate pe site, ele avand actiuni independente asupra afectiunii

Recenzii

Nu exista recenzii pentru aceasta afectiune. Fii primul care adauga o recenzie.

lasa o recenzie

Nume *
E-mail *
Nota *
Recenzie *